Izrada i održavanje
web stranica

Izrada, održavanje, izmjene i SEO optimizacija web stranica i web trgovina, sa ili bez mogućnosti samostalnog uređivanja sadržaja

Usluge

Predstavite vašu djelatnost i usluge, ili ponudite i prodajte vaše proizvode 365 dana u godini, 24 sata dnevno – budite prisutni na Internetu, proširite mrežu potencijalnih korisnika ili kupaca.
Izrada novih web stranica, redizajn stare web stranice uz prijenos sadržaja u novi i suvremeniji dizajn, s atraktivnim fotografijama i uz tekstove koji vas najbolje predstavljaju.

Priprema sadržaja

Priprema sadržaja (fotografija i tekstova) za web stranicu

Izrada web stranice

Izrada web stranice s dizajnom koje odabire naručitelj

Optimizacija za tražilice

Optimizacija web stranica za Google i druge tražilice

Radni stol

Što uključuje usluga izrade web stranice?

Izrada web stranice pokriva kompletnu uslugu, od prikupljanja i pripreme tekstova/sadržaja web stranice, pripreme i obrade fotografija (vaših ili besplatnih izvora s Interneta), odabir/kreiranje i prilagodbu dizajna stranice, unos svih sadržaja/fotografija, objavu, testiranje i optimizaciju web stranice za Internet tražilice. Za stranice s mogućnošću samostalnog uređivanja sadržaja usluga uključuje i pripremu pisanih uputa za rad sa stranicom.

Što ne uključuje usluga izrade web stranice?

Izrada web stranice ne uključuje troškove registracije .com, .eu, .net i dr. komercijalnih domena (to je vaša adresa na Internetu), te trošak web hosting paketa (to je prostor za smještaj/objavu web stranice na Internetu). Riječ je o godišnjim troškovima koje naručitelj web stranice plaća zasebno.

Scroll to Top