Redizajn & migracija web stranice

novi izgled, premještanje sadržaja stranice iz Joomle u WordPress…

Redizajn web stranica

Redizajn postojećih web stranica, neovisno o tome da li je riječ o HTML ili WordPress web stranici, osvježit će izgled stranice s novim suvremenim i atraktivnijim izgledom. Web stranicama koje nisu bile responzivne tj. prilagođene za sve veličine zaslona (stolno računalo, tablet, mobitel) novi će dizajn poboljšati funkcionalnost jer novi izgled donosi responzivnost.

Migracija web stranica

Migracija (export) sadržaja vaše HTML ili Joomla web stranice u WordPress, ili iz bilo kojeg formata ili platforme u neki drugi željeni format/CMS, omogućava veću funkcionalnost nove migrirane stranice i njen suvremeniji dizajn. Moguća je i migracija velikih i malih Joomla/VirtueMart web trgovina u WordPress/WooCommerce trgovine.

Višejezičnost i responzivnost

Sve redizajnirane web stranice su responzivne što znači da su izgledom prilagođene za sve dimenzije zaslona (stolno računalo, tablet, mobitel). Ukoliko postojeća web stranica nije višejezična a želite ju objaviti u više jezika, vaša web stranica može se proširiti u više jezičnih verzija. Višejezičnost se može ostvariti ručnim upisom prijevoda, ili se može koristiti dodatak za Google prijevode te tako omogućiti prijevod vaše stranice na brojne jezike Mi prevodimo sadržaj web stranice s hrvatskog na engleski jezik, a vi osiguravate prijevode na druge jezike.

Od ideje do objave na Internetu

Nudimo kompletnu uslugu – od prvobitne ideje novog dizajna i njene prilagodbe vašim željama i potrebama, izmjene objavljenih sadržaja web stranice temeljem vaših uputa, pripreme i obrade novih fotografija za uvrštavanje na web stranicu, SEO optimizacije vaše nove web stranice za Google tražilicu, testiranja funkcionalnosti i pristupačnosti stranice do same objave stranice na Internetu, na vašoj domeni i web hosting paketu.

Održavanje i nadogradnje stranice

Vaša nova web stranica može biti jednostavna stranica bez mogućnosti samostalne administracije/uređivanja sadržaja (možete po potrebi zatražiti da vam mi ili netko drugi pravimo manje izmjene). Web stranica može biti izrađena i u WordPress sustavu koji ima sučelja za samostalnu administraciju web stranice, za koje vam mi pripremamo pisane upute. Pružamo i uslugu tromjesečnog/kvartalnog održavanja vaše web stranice.

Scroll to Top